Jo tinc un amic que...espectacle del Peyu

Jo tinc un amic que... és una expressió característica i comuna a tots els monòlegs. Aviat la mateixa expressió saltarà dels escenaris monologuistes a la vida real i es convertiràen: Jo tinc un amic que… fa monòlegs. I és que cada vegada hi ha més monologuistes per metre quadrat que intenten analitzar la nostra vida. En aquest cas ens trobem davant d’una hora d’espectacle en un formatentre l’Stand-up i el monòleg teatral que troba el seu punt còmic precisament qüestionant-se els tòpics de la comicitat. L’espectacle va passar per la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol i va fer gira per desenes de pobles de Catalunya. És l'espectacle amb el que en Peyu apunta quin serà el seu estil en els propers anys i properes produccions, cada vegada buscant una dramatúrgia més complexe que l'acosti al terreny més teatral.

CARTELL JO TIN UN AMIC QUE“Jo tinc un amic que...” és un monòleg d’una hora i deu minuts amb una posada en escena molt especial.

Escrit i interpretat per en Peyu i dirigit per Xavier Boada, l’espectacle ha fet temporada en dues ocasions al Club Capitol i al Teatreneu de Barcelona.

(Fora de contractació)