El Corral som una
productora de continguts
audiovisuals

Natura Sàvia (El Corral)

Bricoheroes (El Corral)

El bunquer (El corral)

Ens avalen grans produccions com Natura Sàvia (Tv3), BricoHereos (Tv3) o el Búnquer (Catalunya Ràdio). L’experiència i el talent que hem reunit per fer realitat aquests projectes, ens serveixen de carta de presentació i són la marca i el segell de la resta de serveis que oferim.

Treballem volgudament des d’Osona i per tot el món, amb la voluntat de descentralitzar la industria audiovisual del país i donant l’oportunitat tan als professionals com als clients de no haver de recórrer sempre a Barcelona.

EL NOSTRE CORRAL

El Corral
El Corral
El Corral
El Corral

Els serveis

Corporatius

La carta de presentació de la vostra empresa pot tenir la qualitat i la creativitat de qualsevol dels productes que des del Corral elaborem per televisió.

Publicitat

Treballem en la línea de donar un caràcter més sincer i directe a la publicitat transgredint el conservadorisme que impera a la majoria de campanyes.

Streamings

Tenim la tecnologia i el coneixement per realitzar i emetre en directe qualsevol esdeveniment: conferències, concerts, presentacions de productes.

Disseny gràfic

Creem des de zero la teva línia gràfica, així com el logotip i tot el material que puguis necessitar. Disseny i adaptacions per tots els suports: web, cartells, xarxes socials...

Postproducció

Pots adreçar-te a nosaltres per qualsevol servei específic de postproducció d’àudio, color, muntatge, motion graphics, vfx... O per encarregar-nos tot el procés fins l’acabat final dels teus projectes.

Drons i grues

Més enllà dels professionals tenim també material tècnic que et podem oferir per cobrir els teus esdeveniments o per donar un plus a rodatges o streamings.

Tens un projecte? Et podem ajudar! Posa't en contacte

L’equip

Peyu

Humorista. La seva ironia i el seu poder creatiu són darrere de tots els projectes del Corral. Encara que no sigui la cara visible de tot el que fem, li agrada controlar totes les produccions que tirem endavant, des d’un programa de televisió fins a un vídeo corporatiu de l’empresa més petita que ens contacta; ell sempre hi aporta la mirada creativa i diferent.

Xènia Vilà

Producció. Si entreu a l’IMDB (Internet Movie DataBase) i busqueu el seu nom quedareu tan meravellats com nosaltres de tenir-la al nostre equip. Amb una llarga trajectòria al món del cinema és qui gestiona tots els projectes del Corral. Si ens contacteu per a qualsevol cosa serà ella qui us atendrà amb tota l’amabilitat del món. Cal dir que després, també serà ella qui us enviï la factura.

Albert Sayós

Creador. La mà dreta d’en Peyu en quant a creació de continguts. És guionista de BricoHeroes, ho ha estat també de Natura Sàvia i és qui ha dissenyat i qui ara dirigeix el Búnquer de Catalunya Ràdio. El seu potencial creatiu es reflecteix en tots els projectes que tirem endavant. És jove però amb una experiència només a l’altura de les ulleres que sempre l’acompanyen, són les que en el seu dia portava el seu avi, aviador de la República.

Lavinia Hervás

Producció. No ens agrada parlar de la competència però s’ha de dir que la Lavinia ja va néixer amb nom de productora. Amb formació d’art dramàtic però amb experiència professional al voltant de la gestió cultural i la coordinació artística és l’encarregada de la producció de diferents projectes del Corral com El Búnquer de Catalunya Ràdio o BricoHeroes de Tv3.

Gerard Pujol

Tècnic. Amb una llarga trajectòria a l’esquena i sempre amb la càmera a punt. És el nostre millor operador i el nostre home fort, fort en tots els sentits, perquè és qui opera el material més pesat del Corral: una càmera grua amb un braç de 12 metres de llargada. Té la força descomunal de Hulk Hogan per aixecar la grua i la precisió d’un cirurgià per enfocar una mosca.

Sergi Lladó

Des que va posar per primera vegada l’ull al visor d’una càmera, la seva perspectiva del món va canviar. Amb gairebé vint anys dedicats al sector audiovisual com a operador de càmera, muntador i colorista, ha treballat en tot tipus de produccions, des de corporatius, fins a programes de televisió i llargmetratges. És la figura de referència en els processos de postproducció de tots els projectes del Corral.

Joel B. Garcia

Grafista. Generació Bola de Drac i vomitador de creativitat retorçada. La seva àmplia experiència amb la il·lustració, l’animació i el disseny gràfic sempre han anat de la mà de la seva segona passió, el cinema i la televisió. Creador i executor de les principals gràfiques del Corral, si l’emprenyes t’esborra del pla existencial amb el Photoshop.

Roger Codina

Community manager. De petit ja feia pel·lícules d’stop motion amb les figures del pessebre que muntava el seu pare. Operador de càmera i realitzador que després d’una llarga trajectòria en diferents televisions i mitjans digitals s’ha especialitzat en l’elaboració de continguts audiovisuals específics per a xarxes socials. És el típic perfil que totes les empreses voldrien tenir per publicar contingut a twitter, instagram, youtube... i el tenim al Corral.

Vols ser tu?

Vols formar part del nostre equip? Al Corral treballem per projectes i sempre ens agrada incorporar nous professionals i noves idees. Si vols ens pots fer arribar el teu currículum.