En Peyu i en Dani (2014)

En Peyu ja el coneixem tots, i en Dani, en Dani és la seva mà dreta, el tècnic que l’acompanya en totes les seves actuacions. Ho explica molt bé en Peyu a l’inici de l’espectacle, vaig posar de títol “En Peyu i en Dani” perquè com que veníem a treballar tots dos doncs almenys que sortís al cartell.

És un format d’espectacle tot terreny pensat per fer-se en espais més polivalents com pavellons i aires lliures. Un recull de textos de diferents espectacles i material inèdit amb una posada en escena simple on podreu descobrir en Peyu en el que els músics en diuen un acústic, proper i en contacte directe amb el públic creant també el clima idoni per la improvisació.

apm-showViu l'APM? en directe. Es trasllada al teatre l'humor, el ritme, els referents i les frases que han popularitzat el programa a la televisió. S'hi afegeixen versions en directe de les seccions més populars.

El públic podrà interactuar i participar d'un show on l'humor és la seva principal raó de ser. Un espectacle per viure l'univers APM de la mà de l'Homo APM i en Peyu.

(Fora de contractació)

Save