PAUSA, el Festival del Corral a Muntanyola
Hola!

Gràcies per voler fer una (P)AUSA amb nosaltres aquest estiu. El Festival es desenvolupa enmig de la muntanya en un espai completament accessible i adaptat també a persones amb diversitat funcional, així i tot, cal prestar atenció a totes les instruccions de funcionament perquè l'impacte a l'entorn sigui el mínim i el desenvolupament de totes les activitats sigui el més fluid possible.Les Cabres d'en Peyu :
https://maps.app.goo.gl/y2V2xjypEUuJ13kF8


Cal que porteu les entrades amb els codis visibles (sigui en format paper o al telèfon mòbil. Preveieu haver-les descarregat perquè hi ha zones de poca cobertura)


Només podeu arribar en cotxe. No cal que sigui un tot terreny perquè el camí és asfaltat excepte els últims 500 metres que són camí de carro però planer i en bon estat. Us demanem que si veniu en grup concentreu el màxim de gent en un sol vehicle. Quan arribeu a la localització espereu que el personal us indiqui on deixar el cotxe.


En Peyu us donarà la benvinguda. Podreu seure en unes grades de fusta on gaudireu d'una demostració de pastoreig de la Mireia, la pastora que habitualment condueix el ramat de Les Cabres d'en Peyu. Tot seguit, al mateix espai oferirem una actuació d'humor, circ,  dansa o màgia (segons el dia que hàgiu escollit)


El sopar és un dels atractius del (P)AUSA que ha nascut per reivindicar els projectes petits, tant en el sector primari com en el cultural. Volem contribuir a donar a conèixer productors osonencs i que gaudiu d'un sopar que us entregaran ells mateixos de primera mà i, si hi teniu interès, us podran explicar els seus projectes.

El sopar (que està inclòs amb l'entrada) consta d'un pa amb tomàquet amb formatges i embotits. Els formatges són de LES CABRES D'EN PEYU que haureu pogut veure i tocar al mateix corral. Els embotits són de FUSSIMANYA, xarcuters artesans de Tavèrnoles amb més de 50 anys d'experiència. El pa i les postres són de la PASTISSERIA SERRA, forners i pastissers nascuts a Sant Hipòlit de Voltregà el 1898.

També tindreu opcions de beguda de Vi de Denominació Pla de Bages, aigua o Cervesa del Montseny.

Intoleràncies: Disposarem d'opció de pa sense gluten. No hi ha opcions vegetarianes més enllà de limitar-se a descartar els embotits i menjar tota la resta.


Recollireu vosaltres mateixos el sopar a les parades dels diferents productors i podreu escollir menjar en taules de pícnic de fusta disposades al mig del bosc (que estarà il·luminat amb guirnaldes) També teniu l'opció de comprar allà mateix la manta de pícnic del festival (10€) i instal·lar-vos lliurement al mig del bosc mentre contempleu la plana de Vic als vostres peus. Una manta que volem que es converteixi en l'emblema del (P)AUSA i que han elaborat artesanalment la gent de TUTOKE, artesans de Muntanyola.


Un cop tothom hagi sopat, a les 22:30 començarà al concert al mateix espai on s'ha fet la primera actuació i del que també podreu gaudir asseguts a les grades de fusta. Tingueu en compte que són concerts de petit format i exclusius per un grup de màxim 100 persones.


Finalitzat el festival us recomanem que feu nit a Osona en algunes de les cases rurals o allotjaments de la zona per tal que la immersió a la comarca sigui total. A Muntanyola mateix trobareu allotjaments com Mas Postius, La Pau, Serra Rica o La Pahissa del Dalmau. També us recomanem dinar l'endemà al Restaurant Braseria Muntanyola i gaudir de la piscina del poble que trobareu allà mateix.